Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A
Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A Yamaha SR-C30A
Yamaha SR-C30A
Een meeslepende ervaring wordt niet alleen bepaald door de schermgrootte.
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een meeslepende ervaring wordt niet alleen bepaald door de schermgrootte. Je gaat pas helemaal op in het beeld met het geluid van de SR-C30A.

DRAADLOOS EN NAADLOOS

Wat heb je aan een explosie of een vechtscène tussen superhelden als die geen impact maken? Krachtige bas zorgt ervoor dat je de actie ook echt ervaart. De SR-C30A heeft een draadloze compacte subwoofer voor bassen die je echt voelt.

PERFECT AFGESTEMD GELUID

De originele technologie in de SR-C30A gaat verder dan het conventionele, directionele geluid uit een luidspreker en creëert een adembenemend geluidsveld dat direct uit het televisiescherm boven de soundbar lijkt te komen.

REALISME OP ELK VOLUME

Geniet van oorstrelend geluid op elk volume. Onze Adaptive Low Volume-technologie zorgt ervoor dat geluid zelfs op lage volumes vol en expressief klinkt.

CLEAR VOICE

Kun je dialogen op tv moeilijk volgen? Onze Clear Voice-technologie maakt stemmen beter hoorbaar, of het nu YouTube-video's, films of series zijn. Je hoort elk woord, vooral wanneer er ook achtergrondmuziek of geluidseffecten zijn.
 

VIER GELUIDSMODI

Met vier verschillende geluidsmodi kun je het geluid afstemmen op het soort entertainment en je stemming. De stereomodus is ideaal voor muziek en podcasts en de standaardmodus is perfect voor tv-programma's. In de gamemodus ga je helemaal op in de actie en met de 3D-filmmodus creëer je een overweldigende bioscoopervaring.
 

ELEGANT EN COMPACT

Deze soundbar is ruim 30% kleiner dan onze standaardversie en heeft een ruim 40% kleiner volume, zodat hij nog minder ruimte in beslag neemt.
 

SLANKE MAAR KRACHTIGE SUBWOOFER

Compacte afmetingen en een expressief en bijzonder vol bereik.

C30A – Compacte soundbar en draadloze subwoofer.

  • Compacte middenunit en subwoofer (middenunit: 600 x 64 x 94 mm, subwoofer: 335 x 160 x 364 mm)
  • Connectiviteit: Bluetooth®, HDMI™ (ARC), digitale optische en analoge audio
  • 4 geluidsmodi: Stereo, Standaard, 3D-film en Game.
  • Clear Voice maakt stemgeluid beter hoorbaar
  • Speciale app: Soundbar Remote-app