Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht]
Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht] Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht]
Cambridge Audio MiniX X201 (Zwart) [tijdelijk uitverkocht]
Compacte sub. Volle klank
€ 449,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 • Krachtige output van 200 W – in een compacte behuizing
 • Twin Auxiliary Bass Drivers – voor een rijker geluid
 • Volledig instelbaar geluid - stem de luidspreker af op uw opstelling
 • Auto Off & On – voor gemak en efficiëntie
 • Hoogglans behuizing - ziet er goed uit
Compacte sub. Volle klank
De Minx X201 levert een verbeterde basweergave met veel detail en controle - dankzij een enkele aangedreven driver en dubbele passieve conussen. Hoewel de X201 compact is, heeft hij een krachtige 200W-kracht van zijn actieve versterker. Met versterkings-, fase- en crossover-regeling voor fijnafstemming en integratie in een compleet Minx-systeem.

200 Watt vermogen
De Minx X201 is een actieve subwoofer met een vermogen van 200 watt. Genoeg om een rijke, diepe bas toe te voegen aan kleinere en middelgrote ruimtes, zoals thuiskantoren, waar hij thuis in de hoek van de kamer is weggestopt. De perfecte aanvulling op een paar compacte Minx-luidsprekers.

Innovatieve drivers
Minx X201 gebruikt twee Auxiliary Bass Radiators (ABR) naast de primaire aangedreven driver. Dit betekent dat de subwoofer geen open kast of enorme kast nodig heeft om een geweldige bas te produceren. In plaats daarvan produceert de X201 een rijk, diep geluid om filmsoundtracks en thuiswerkafspeellijsten tot leven te brengen.

Bascontrole
Onze X201-subwoofer beschikt over een reeks intuïtieve bedieningselementen, zoals volume en crossover-frequentie, zodat u hem overal in de kamer kunt plaatsen en het geluid kunt mengen met andere Minx-luidsprekers in uw systeem.

Intelligente kracht
Onze software-ingenieurs hebben een geavanceerde digitale signaalprocessor ontworpen om real-time controle over egalisatie en dynamisch bereik te bieden. Hierdoor kan onze X201-subwoofer meer vermogen aan en speelt hij luider dan eerdere Minx-modellen, wat resulteert in een strakkere bas en minder vervorming bij hoge volumes.

Schakelt in als magie
Met de auto-on-modus wordt de Minx X201 automatisch ingeschakeld wanneer hij een inkomend audiosignaal detecteert. Dit betekent dat u niet hoeft te rommelen om hem aan te zetten, en u zich ook geen zorgen hoeft te maken dat u hem uitschakelt als uw film of afspeellijst is afgespeeld.

Keuze van afwerking
Het ingetogen ontwerp zorgt ervoor dat de Minx X201, ongeacht uw interieursmaak, altijd thuis is. Afgewerkt in hoogglans zwart, X201 is prachtig subtiel en onopvallend. De stoere lakafwerking aan de buitenkant ziet er prachtig uit en is bestand tegen de onvermijdelijke uitdagingen van technologie die traditioneel op de vloer wordt geplaatst.

Specificaties:

 • POWER OUTPUT    200W
 • FREQUENCY RESPONSE    36Hz (-6dB) – 200Hz
 • CROSSOVER    Active – variable 50Hz-200Hz
 • DRIVERS    1 x 6.5" subwoofer 2 x 6.5" passive radiator
 • DIMENSIONS (W X H X D)    210 x 219 x 222mm (8.6 x 8.3 x 8.7")
 • WEIGHT    5.0Kg (11.0lbs)
 • FINISHES    High gloss black
De teksten zijn vertaald in Google translate, van Engels naar Nederlands.