Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2
Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2 Cambridge Audio CXN V2
Cambridge Audio CXN V2
CX-serie 2. Het geluid van vooruitgang.
€ 1.299,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

  • Verbluffende geluidskwaliteit - Hoor elk detail in uw digitale bestanden
  • Sluit alles aan - USB, coaxiale en TOSLINK bekabelde verbindingen. AirPlay 2 en Chromecast ingebouwde draadloze verbindingen
  • Spotify Connect, TIDAL en Qobuz ingebouwd
  • Hoogwaardige internetradiostreaming dankzij MPEG-DASH-ondersteuning
  • Bediening in de palm van je hand, dankzij de speciale StreamMagic-app voor iOS en Android
  • Roon Klaar. Transformeer en verbeter de ervaring van het browsen door je muziek. (Vereist een Roon-abonnement.)
CX-serie 2. Het geluid van vooruitgang.
Een half decennium nadat het CX-assortiment prestaties op zijn prijsniveau opnieuw heeft gedefinieerd, is het tijd om opnieuw te bedenken, opnieuw te ontwerpen en nieuw leven in te blazen.

De bekroonde CXN (V2) is nu afgewerkt in Lunar Grey, passend bij de rest van de CX Series 2-reeks en maakt het afspelen van meerdere audiobestandstypen van meerdere bronnen mogelijk. Geniet van je muziek, op jouw manier.

Gemak. geen compromis
Iedereen houdt van het gemak van digitale audio. Niemand geniet van de compromissen die het afspelen van digitale audio soms met zich meebrengt. Daarom is de CXN (V2) ontworpen om de moeiteloze toegankelijkheid van digitale audio te bieden, maar met de compromisloze sonische uitmuntendheid van Cambridge Audio's meer dan 50 jaar hifi-ervaring. Gebruiksgemak ontmoet kwaliteit van prestaties.

Muziek van de wereld, zoals u het wilt
Digitale audio is beschikbaar uit vele bronnen - en de CXN (V2) kan leveren van degenen waar u het meest van houdt. Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Qobuz en Tidal bieden een wereld aan inhoud, er is Chromecast ingebouwd om het nog gemakkelijker te maken, en de CXN (V2) is Roon Ready en verrijkt ook de ervaring van browsen op uw NAS en UPnP-audio. Voeg digitale optische en coaxiale ingangen, asynchrone USB-aansluiting, aptX Bluetooth (via adapter) en internetradio toe en de CXN (V2) brengt de muziek van de planeet in huis.

Het hele verhaal
Het bemachtigen van de gewenste muziek is één ding. Bewogen worden door de getrouwheid van de reproductie is iets heel anders. Dat is de reden waarom de CXN (V2) dubbele Wolfson WM8740 digitaal-naar-analoog converters inpakt - door alle digitale audio-informatie op te schalen naar een informatieverpakte 24 bit/384 kHz met behulp van Cambridge Audio's unieke ATF2-technologie, wordt muziek geleverd met het soort warmte, diepte , nuance en eenheid worden niet automatisch geassocieerd met digitale audio.

Kracht in uw handen
De CXN (V2) beschikt over een verbazingwekkende verwerkingskracht, heel anders dan die van een nominale rivaal. Het gerenommeerde Stream Magic-platform van Cambridge Audio zorgt voor een soepele, naadloze en stabiele luisterervaring vanaf elke bron, en dankzij de kant-en-klare MPEG-DASH- en HLS-compatibiliteit zijn livestreams even consistent en van even hoge kwaliteit.

Controle. Puur en simpel
Interactie met CXN (V2) kan niet eenvoudiger of bevredigender zijn. De op maat gemaakte Cambridge Audio StreamMagic-app maakt een eenvoudige, stabiele en intuïtieve bediening van alle aangesloten bronnen mogelijk - beheer afspeellijsten, stel presets in of blader gemakkelijk en comfortabel door albums. Laat vervolgens het grote, kleurrijke en heldere display op het dashboard uw commando's of de albumillustraties van de muziek zien waar u van geniet.

Het beste nog beter maken
Vier Wat Hi-Fi? onderscheidingen op rij spreken boekdelen over hoe geliefd de CXN (v2) is - maar Cambridge Audio is altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Een constant ontwikkelingsprogramma, een constante wens om te zoeken naar marginale prestatieverbeteringen en de mogelijkheid om de CXN (v2) op afstand te updaten, wanneer en wanneer dat nodig is, betekent dat de beste netwerkaudiostreamer die er is steeds beter wordt.

Deze tekst is vertaald met Google Translate.

Specificaties:

DAC

Dual Wolfson WM8740 24-bit DACs


ROON READY

Yes (Requires a Roon subscription)


DIGITAL FILTER

2nd Generation ATF2 up-sampling to 24-bit/384khz


ANALOGUE FILTER

2-Pole Dual Differential Bessel


USB AUDIO INPUT

USB Type B conforms to USB Audio profile 1.0 or 2.0 (user selectable)


DIGITAL AUDIO INPUTS

S/PDIF Coaxial and TOSLINK Optical)


ANALOGUE AUDIO OUTPUTS

Balanced XLR and unbalanced RCA analogue


DIGITAL AUDIO OUTPUTS

S/PDIF Coaxial and TOSLINK Optical


COMPATIBILITY

UPnP, Local USB media, USB audio 1.0 and 2.0, S/PDIF Toslink and Coaxial, Airplay 2, Chromecast built-in , Internet radio, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Bluetooth aptX via BT100 Bluetooth receiver (not supplied)


AUDIO FORMATS

ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x64), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis


ETHERNET

IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T


WI-FI

IEEE 802.11 b/g or n (2.4GHz)


MAX POWER CONSUMPTION

30W


STANDBY POWER CONSUMPTION

<0.5W


REMOTE CONTROL

Yes


DIMENSIONS

85 x 430 x 305mm (3.4 x 16.9 x 12.2”)


WEIGHT

3.5Kg (7.7lbs)


BOX CONTENT

CXN (v2) Network Streamer, Power Cable, 3 x AAA Batteries, Remote Control, Control Bus Cable, Wi-Fi Dongle


ROON READY

Yes (Requires a Roon subscription)