Bluesound RC1 Afstandsbediening
Bluesound RC1 Afstandsbediening

De Bluesound RC1 geeft u gemakkelijke controle over al uw Bluesound-spelers.

€ 69,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Bluesound RC1 geeft u gemakkelijke controle over al uw Bluesound-spelers. De installatie is eenvoudig en dankzij de gestroomlijnde knoppenindeling en speciale bedieningselementen kunt u gemakkelijk al uw Bluesound-spelers bedienen, zonder dat u een tablet of telefoon hoeft te pakken.

  • Eenvoudig, ergonomisch ontwerp met gestroomlijnde en speciale bedieningselementen voor de speler.
  • Werkt direct uit de doos met ingebouwde IR-codes voor Bluesound-spelers.
  • Programmeer tot 10 voorkeurszenders om met één aanraking naar uw favoriete muziek te luisteren
  • Ondersteund op Bluesound Gen 2 en Gen 2i Spelers met BluOS 3.6.2 of hoger.
  • Gebruik één afstandsbediening voor al uw spelers, of gebruik er een voor elke kamer.

EENVOUDIGE, GESTROOMLINEER DE CONTROLE

De Bluesound RC1-afstandsbediening werkt direct vanuit de doos, zodat u met één druk op de knop Bluesound-spelers in het hele huis kunt bedienen, zonder enige installatie of programmering. Van soundbars en draadloze luidsprekers tot stereocomponenten en draadloze streamingversterkers, de Bluesound RC1 heeft bedieningsknoppen voor zo ongeveer alles.
 

GEMAKKELIJKE ONE-TOUCH-ACTIES

Zet het volume zachter, kies een preset en luister naar uw favoriete afspeellijst, of zet uw Bluesound geluidssysteem aan voor een filmavond - alles met één tikje van uw vinger. Met de ingebouwde, speciale IR-bediening van Bluesound kunt u al uw entertainment met één druk op de knop bedienen. De basisbedieningselementen, zoals volume en afspelen/pauzeren, zijn voorgeprogrammeerd en zo geplaatst dat u er gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Bovendien kunt u de muziek waar u het meest naar luistert voorprogrammeren met ondersteuning voor maximaal 10 voorkeurszenders.
 

WERKT DOOR HET HUIS

Bedien elk Bluesound-product in elke kamer. Met de Bluesound RC1-afstandsbediening kunt u Players in verschillende kamers aanwijzen en muziek door het hele huis bedienen zonder dat u telkens de BluOS Controller-app op uw telefoon of tablet hoeft te gebruiken. Het centraliseert de bediening van alle Bluesound-spelers en -bedieningen in één apparaat met een eenvoudige IR-verbinding die u de vrijheid en flexibiliteit geeft om eenvoudig muziek te bedienen op unieke maar eenvoudige manieren.

VERENIGBAARHEID

Ondersteunde spelers

*Alleen ondersteund op Bluesound Gen 2 en Gen 2i spelers die BluOS 3.6.2 of later draaien.