Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG) Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG) Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG)
Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG) Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG) Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG)
Jura koppenwarmer S (zwart) (VOORRADIG)
Een warm kopje koffie is puur genot.
€ 119,00
Prijs per stuk
 

| Meer

Is voorradig!


Een warm kopje koffie is puur genot. Daarom werkt iedere professional uit overtuiging met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als hete koffie in een koud porseleinen kopje stroomt, gaat veel warmte verloren.

Te veel warmte. In voorverwarmde kopjes kan het heerlijke smaakboeket zich echter volledig ontplooien. Met de elegante en slank vormgegeven kopjeswarmer biedt JURA de ideale aanvulling op iedere volautomaat aan. Twee verwarmingselementen houden de kopjes permanent op een temperatuur van 55 °C – ideaal voor de bereiding van een temperamentvolle espresso of een met melkschuim bekroonde cappuccino.

Met een grootte van slechts 13,9 x 19,9 x 25,8 cm past de kopjeswarmer S overal gemakkelijk tussen. Je hoeft de Aan/Uit-knop alleen maar om te schakelen en de eenvoudige, maar elegante assistent van elke volautomaat is in een mum van tijd klaar voor gebruik. De capaciteit van de kopjeswarmer S is optimaal geschikt voor huishoudelijk gebruik en biedt ruimte voor naar keuze 8 espresso- (Ø 57 mm), 6 koffie- (Ø 66 mm) of 4 cappuccinokopjes (Ø 90 mm).

De kopjeswarmer is daarom een absolute must voor iedere koffieconnaisseur. De koppenwarmer moet enige tijd aanstaan om de kopjes goed voor te verwarmen. Als je 's-morgens een warm kopje wilt hebben, moet je hem wel wat eerder aanzetten.