Monitor Audio Bronze 5 - Zwart (Tijdelijk uitverkocht)
Monitor Audio Bronze 5 - Zwart (Tijdelijk uitverkocht)
Deze slanke, compacte en aantrekkelijk ogende vloerstaande speaker levert audiofiele prestaties in een stijlvol jasje.
€ 379,00
Prijs per stuk

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Deze slanke, compacte en aantrekkelijk ogende vloerstaande speaker levert audiofiele prestaties in een stijlvol jasje. De Monitor Audio Silver 200 is uitgerust met een 25 millimeter grote C-CAM tweeter, een unieke C-CAM RST bass driver en C-CAM bass/mid driver. Laatstgenoemde twee drivers zijn beiden 5.25-inch in diameter. Monitor Audio heeft een 2.5-weg configuratie toegepast waarbij beide bass drivers in een apart akoestisch compartiment zijn geplaatst. Laat u verrassen door de meeslepende en magische geluidsweergave van deze slanke elegante vloerstaander.

Akoestische kamers
Doordat de 5.25-inch drivers in aparte compartimenten zijn geplaatst in combinatie met crossovers, ontstaat er meer flexibiliteit in het afstemmen en optimaliseren van lage frequenties. Door toepassing van crossovers loopt het midrange segment over in de hoge tonen van de tweeter, wat resulteert in een consistente en precieze weergave. Het grote voordeel van deze 2.5-weg configuratie is dat het in een kleinere behuizing kan worden geplaatst, terwijl de nauwkeurige prestaties toch veel weg hebben van een 3-weg systeem.

Subtiele basweergave
De driver units beschikken over grote magnetische systemen die in staat zijn om een diepe bass extensie te verzorgen. Monitor Audio heeft de lage frequentierespons afgestemd voor een soepele, rollende basweergave zonder overhang. Dit betekent dat u de Silver 200 vloerstaander dicht tegen de wand aan kunt zetten, zonder dat de audioweergave hierdoor wordt beïnvloed. Hoewel het design en formaat een enigszins vertekend beeld kunnen geven, valt de Silver 200 toch echt in de categorie van audiofiele speakers. Met een ongelofelijke drive en muzikaliteit vertolkt deze discreet ogende luidspreker een hoofdrol op het podium. Monitor Audio is er absoluut in geslaagd om een grootse geluidsweergave onder te brengen in een relatief kleine behuizing. Met de Silver 200 kunt u genieten van overtuigende vocalen, instrumenten, soundtracks, dialogen en special effects.
 

Productspecificaties

  • Max. belastbaarheid (in Watt): 120
  • Aanbevolen versterkervermogen (in Watt): 30 - 120
  • Nominale impedantie (in Ohm): 8
  • Gevoeligheid (in dB): 90
  • Frequentiebereik (in Hz): 37 - 30000
  • Woofer diameter (in mm): 5,5"
  • Bass reflex: Ja
  • Type speaker: 2,5-weg
  • Afmetingen (B x H x D) (in mm): 215 x 898 x 282