GPO Attaché Platenspeler (rood)
GPO Attaché Platenspeler (rood)

Deze platenspeler beschikt over ingebouwde luidsprekers en een simpele bediening.

€ 99,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De GPO Attaché is een prachtige koffervormige platenspeler met makkelijke gebruiksaanwijzing. Deze platenspeler beschikt over ingebouwde luidsprekers en een simpele bediening. Stof uw oude LP's af en blaas er nieuw leven in met deze schitterende GPO Attaché platenspeler. De GPO Attaché beschikt over een USB poort voor het direct opnemen van uw LP's op USB. Hiermee kunt u makkelijk en snel uw waardevolle muziek digitaliseren.

De GPO Attaché kan alle 3 de toerensnelheden aan en wordt geleverd met USB stick. Met deze GPO Attaché heeft u een prachtige platenspeler in huis voor een zeer betaalbare prijs. Geniet van uw waardevolle muziek met deze koffer design platenspeler van GPO.

De GPO Attaché is een platenspeler die afgewerkt is met een suède binnenkant waardoor deze platenspeler zijn authentieke uitstraling krijgt. De GPO Attaché platenspeler is een model dat erg leuk is om aan te schaffen als eerste platenspeler. Dus bent u iemand die op zoek is naar uw eerste platenspeler, neem dan de GPO Attaché. Dit model heeft met zijn opnamefunctie op USB ook nog eens een schitterend extra optie voor u als onervaren vinylluisteraar.

Specificaties:

  • RCA connectors L/R - Line-out
  • Digitale uitgang: USB poort
  • Toerensnelheden: 33,45,78 RPM
  • Opneemfunctie op USB (USB stick meegeleverd in de doos)
  • Accessoires: Handleiding, Adapter en USB stick