Dali Opticon 5 (Tijdelijk uitverkocht)
Dali Opticon 5 (Tijdelijk uitverkocht)
De OPTICON 5 is de meest compacte vloerluidspreker van de DALI OPTICON-serie.
€ 699,00
Prijs per stuk

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De OPTICON 5 is de meest compacte vloerluidspreker van de DALI OPTICON-serie. Hij is ideaal voor iedereen die op zoek is naar het compacte formaat en nauwkeurige stereobeeld van een hoogwaardige tweeweg-statiefluidspreker, maar tegelijkertijd wil genieten van de massieve bas van een vloerluidspreker.

In tegenstelling tot de grotere OPTICON 6 heeft hij slechts één 6,5” bas-/middenspeaker, waardoor hij wat minder vermogen heeft. Maar hij levert nog steeds een diepe, strakke en nauwkeurige bas, zodat de OPTICON 5 met gemak een gemiddelde kamer vult met goed geluid.

Het eenvoudige, elegante ontwerp past perfect in een modern interieur, en als je het indrukwekkende vermogen van de grotere OPTICON-modellen niet nodig hebt, zou dit weleens de perfecte luidspreker kunnen zijn.

Serieuze techniek voor serieus geluid
Dankzij het nieuwe, unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 5 een bijzonder helder, dynamisch en onvervormd geluid. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.

Kenmerken:
  • Compact formaat en een erg goed geluid
  • Zeer neutraal, nauwkeurig en gedetailleerd geluidsbeeld voor films en muziek
  • Exclusief SMC-magneetsysteem voor bas-/middenspeaker
  • Hybride tweeter voor een extra mooie spreiding en de best mogelijke detaillering
  • Eenvoudig aan te sturen met gewone versterkers of receivers