JBL Clip rood
JBL Clip rood

De JBL Clip is een ultra-lichte, ultra-robuuste en ultra-krachtige draagbare luidspreker. Dit krachtige kleine apparaat geeft je 5 uur batterijvoeding, zodat je muziek mee kunt nemen, waar je ook b...

€ 49,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De JBL Clip is een ultra-lichte, ultra-robuuste en ultra-krachtige draagbare luidspreker. Dit krachtige kleine apparaat geeft je 5 uur batterijvoeding, zodat je muziek mee kunt nemen, waar je ook bent. Met de 3,5 mm geïntegreerde audiokabel is het een frontrunner voor on-the-go plug-and-play als het gaat om het luisteren naar muziek op je Smartphone, iPod, of tablet, de JBL Clip ondersteuning biedt voor Bluetooth® 3.0 draadloos streaming van je playlist met behulp van de ingebouwde SBC codec en A2DP functionaliteit. In navolging van de baanbrekende JBL Micro Series - en met daar nog een schepje bovenop - levert de 1.5" Clip een prachtige balans van kracht en bass-prestaties.

Maar waar de JBL Clip zijn naam aan te danken heeft, is zijn meest eenvoudigste, maar toch uiterst handige functies: de Clip heeft een clip waarmee je hem op je kleding, riem, rugzak of tas kunt vastmaken - en hij is nog eens klein genoeg zodat hij in je broekzak past. Wanneer je onderweg bent, op het platteland of in de stad en je bent toevallig ook een audio-perfectionist, dan is een JBL Clip ideaal om altijd mee te nemen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.