Technisat Digitradio 100IR
Technisat Digitradio 100IR

De DigitRadio 100 van TechniSat stelt u in staat om een bestaande HiFi-combinatie of een AV-receiver uit te breiden voor de ontvangst van DAB + / digitale radio en FM. LET OP: het is dus geen losst...

€ 169,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De DigitRadio 100 van TechniSat stelt u in staat om een bestaande HiFi-combinatie of een AV-receiver uit te breiden voor de ontvangst van DAB + / digitale radio en FM. LET OP: het is dus geen losstaande digitale radio, maar een uitbreiding op een bestaande radioset.

Met een dot-matrix LCD-display voor de weergave van tijd, datum of zendernaam, inclusief een afstandsbediening, een favorieten geheugen met twaalf opslagplaatsen voor zowel DAB+ als FM radiostations, en een aansluiting voor externe antennes, is de DigitRadio 100 een ware aanvulling op uw HiFi-combinatie.

Men kan dus zeer comfortabel DAB + / DR+ en dus digitale radio ontvangen. Middels Bluetooth audio streaming is de DigitRadio 100 zelfs in staat om draadloos audio-streams te ontvangen van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ook andere muziek en audioboeken kunnen gemakkelijk draadloos worden afgespeeld door dit muziekstation.

LET OP: de DigitRadio 100 IR heeft geen ingebouwde luidspreker!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.